Fromm, Erich, 1900-1980.

Pertej roberise se iluzioneve : persiatje mbi Marksin dhe Frojdin / Erich Fromm ; Perktheu Myfit Mushi. - Tirane : Shtepia botuese 'Fan Noli', 1985, c1962. - 213 p. ; 22 cm.

9994391836

B3305.M74 / .F72 1985

150.19/5

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al