Ligji i terheqjes : si mund ta bejme qe te funksionoje per ju / Esther dhe Jerry Hicks ; perktheu Adisa Duka. - Prishtine : Elta BS, 2010. - 281 p. ; 23 cm.

"The teachings of Abraham."

The law of attraction -- The science of deliberate creation -- The art of allowing -- Segment intending.

9789951544122


Spirit writings.

BF1301 / .H475 2010

133.9/3

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al