Korca, Myxhahid.

Fjalor shqip-turqisht dhe turqisht-shqip = Arnavutca-turkce ve turkce-arnavutca sozluk / Arnavutca-turkce ve turkce-arnavutca sozluk Mucahit Korca -- Myxhahit Korca. - Bot. i 2-te. - Shkup ; Prishtine : Logos-A, 2009. - 607 p. ; 21 cm.


Albanian and Turkish.

9789989583161

2010535660


Albanian language--Turkish.--Dictionaries
Turkish language--Albanian.--Dictionaries

PG9593 / .K64 2009

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al