Kalnin, Robert. A.

Kursi i Algjebrës : Tekst për Teknikumet / Robert A. Kalnin - Tiranë, Shqipëri. Ministria e Arsimit dhe Kulturës [1955] - 285 p. 20 cm.


Algebra.

QA154 / .K15 1955

512.9/042

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al