Musai, Musa.

Perceptimi i identitetit kombetar dhe fetar te shqiptaret e Turqise dhe te Maqedonise : studim psiko-social / Musa Musai. - Shkup : Logos-A, c2006. - 197 p. ; 24 cm.

Includes bibliographical references (p. 189-193) and index.

9789989581830 9989581835


Ethnicity--Religious aspects.
Albanians--Ethnic identity.--Macedonia (Republic)
Albanians--Ethnic identity.--Turkey

DR435.A43 / .M87 2006

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al