Kiyosaki, Robert T., 1947-

Babai i Pasur, Babai i Varfër : Cfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme! / by Robert T. Kiyosaki with Sharon L. Lechter ; Perktheu Kushtrim Islami - Prishtinë: Titanic, 2000. - 273 p. : 20 cm.

Includes bibliographical references (p. 207).

0446677450 (pbk.)


Finance, Personal.
Investments.
Rich people.

HG179 / .K565 2000

332.024

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al