Hemingway, Ernest, 1899-1961.

Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; Përktheu Ismail Kadare - Tiranë : Onufri, [2002] - 112 p. : ill. ; 21 cm. - Scribner classics .

9992745797 (alk. paper)


Older men--Fiction.
Fishers--Fiction.
Male friendship--Fiction.


Cuba--Fiction.


Bildungsromane.
Allegories.

PS3515.E37 / O52 1996

813/.52

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al