Canetti, Elias, 1905-1994.

Masa dhe Pushteti (Masse und Macht). Elias Canetti, perktheu nga origjinali Aristidh Ristani - Tirane, Elena Gjika 2007 - 363 p. 23 cm.

9789994396344

a 61004143


Social groups.
Social psychology.
Power (Social sciences)

HM 131 .C3 2007

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al