Marrs, Jim.

Kush e syndon botën? : Historia e fshehtë që bashkon komisionin trepalësh me masonët dhe piramidat e mëdha / Jim Marrs, përktheu nga origjinali Aurel Manushi - Alfred Cako - Tiranë : Bota Shqipëtare, c2008. - 547 p. ; 22 cm.

9789995611705

99056174


Trilateral Commission.
Council on Foreign Relations.


Conspiracies--United States.
Secret societies--United States.


United States--Foreign relations--1945-1989.
United States--Foreign relations--1989-

E 840 .M36 2000

366/.0973

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al