Fukuyama, Francis.

Ndërtimi i Shtetit : Qeverisja dhe Rendi Botëror në Shekullin e Njëzet e Një / Francis Fukuyama, përktheu Erion Shehi. - Tiranë : AIIS, 2008. - 162 p. : ill. ; 23 cm.

The missing dimensions of stateness -- Weak states and the black hole of public administration -- Weak states and international legitimacy -- Smaller but stronger.

9789994374243

2004000905


State, The.
Nation-state.

JA 66 .F85 2008 / .F85 2008

320.1

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al