Shqipëria : Permes vepres dhe shkrimeve te misionarit italian At Domenika Pazi (1847-1914) / At Fulvio Cordignano ; përktheu nga origjinali Ilirjana Angoni. - 337 pages ; 21 cm

Includes index.

9789995657680

2016421792


Albania--History--To 1501--Sources.

DR 958 .C6 2011

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al