Limaj, Hajro,

Midis Ankarasë dhe Tiranës : 1990-2000, nga ditari i një atasheu ushtarak / Hajro Limaj. - 236 pages : color illustrations ; 20 cm

Publication information was obtained from Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë.

9789928041258

2013421112


Limaj, Hajro--Diaries.


Military attaches--Albania--Diaries.
Military attaches--Turkey--Diaries.


Albania--Foreign relations--Turkey.
Turkey--Foreign relations--Albania.

DR978.52.L56 / A3 2012

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al