Your search returned 4 results. Subscribe to this search

|
1. Artikuj të botuar në Buletinin Ekonomik të Bankës së Shqipërisë gjatë një dekade

by Banka e Shqipërisë.

Edition: Vëllimi III, Periudha 2005-2007 Publisher: Tiranë : Banka e Shqipërisë Dhjetor 2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 925 .2007] (1).

2. Artikuj të botuar në Buletinin Ekonomik të Bankës së Shqipërisë gjatë një dekade

by Banka e Shqipërisë.

Edition: Vëllimi II, Periudha 2001-2004 Publisher: Tiranë : Banka e Shqipërisë Dhjetor 2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 925 .2007] (1).

3. Artikuj të botuar në Buletinin Ekonomik të Bankës së Shqipërisë gjatë një dekade

by Banka e Shqipërisë.

Edition: Vëllimi I, Periudha 1998-2000 Publisher: Tiranë : Banka e Shqipërisë Dhjetor 2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 925 .2007] (1).

4. Politika të stabilitetit monetar dhe financiar : Leksione nga kriza

by Banka e Shqipërisë.

Edition: Konferenca e 8-të Ndërkombëtare e Bankës së Shqipërisë Publisher: Tiranë : Banka e Shqipërisë c2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 925 .2009] (2).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al