Your search returned 2 results. Subscribe to this search

|
1. Shkolla e biznesit : per ata qe duan te ndihmojne te tjeret

by Kiyosaki, Robert T; Lechter, Sharon L.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 179 .K565 2009] (1).

2. Babai i Pasur, Babai i Varfër : Cfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme!

by Kiyosaki, Robert T; Lechter, Sharon L.

Publisher: Prishtinë: Titanic, 2000Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 179 .K565 2000] (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al