Your search returned 36 results. Subscribe to this search

|
1. Ditari i nje ministri te jashtem : konflikti i Kosoves 1997-2001

by Milo, Paskal.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 2087.6 .D54 .M55 2009] (5).

2. Enciklopedi e shkencave te tokes : gjeografi, gjeomorfologji e aplikuar, mjedisi dhe planifikimi urban

by Mecaj, Nasip; Rogo, Niko.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2008Availability: Items available for loan: Epoka University Library [Q 121 .M43 2008] (1).

3. Rilindja e dyte

by Qosja, Rexhep.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 978.2 .Q67 2007] (1).

4. Fjalor demokratik

by Qosja, Rexhep.

Edition: Botimi i pare / enti i teksteve dhe i Mjeteve Mesimore i Kosoves, Prishtine, 1997 Publisher: Tirane : Toena, 1997Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 978.3 .Q26 1997] (1).

5. Shqiperia ne dokumentet e arkivave ruse

by Lauka, Islam; Ymeri, Eshref. -- Instituti Shqiptar i Studimeve Politike

Publisher: Tirane : Toena, 2006Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 951 .S457 2006] (1).

6. Demokracia e shperdorur

by Qosja, Rexhep.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2005Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 2086 .Q26 2005] (1).

7. Ligjerime paravajtese

by Qosja, Rexhep.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 1998Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 953 .Y8 .Q26 1998] (1).

8. Politika in vivo-in vitro : fragmente shqiptare

by Meidani, Rexhep.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2006Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 978.52.M44 .A5 2006] (1).

9. Histori e Ballkanit 1804 - 1999 = The Balkans : Nacionalizmi, lufterat dhe fuqite e medha = nationalism, war, and the Great Powers, 1804-1999

by Glenny, Misha.

Publisher: Tirana : Toena, 2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 43 .G58 2007] (1).

10. Drejtim financiar

by Xhafa, Halit.

Publisher: Tiranë : Toena, c2001Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 4026 .X53 2001] (1).

11. Fausti

by Goethe, Johann Wolfgang von.

Publisher: Tirane : Toena, 2004Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PT 2026 .F2 .M84 2007] (1).

12. Tkurrja e Atdheut : ese, persiatje

by Podrimja, Ali.

Publisher: Tirane : Toena, 2004Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PG 9607 .P63 2004] (1).

13. Nje rrefenje me nderkombetare : roman

by Alicka, Ylljet.

Publisher: Tirane : Toena, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PG 9621 .A473 .N54 2009] (1).

14. Ushtaret e Salamines

by Cercas, Javier.

Publisher: Tirane : Toena, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PQ 6653 .E62 .S6613 2009] (1).

15. Fitimtari eshte i vetem

by Coelho, Paulo; Qendro, Gezim.

Publisher: Tirane : Toena, 2010Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PQ 9698.13 .O3546 .V4613 2010] (1).

16. Endrra e Damokleut : roman

by Kongoli, Fatos.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2004Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PG 9621 .K639 .E63 2004] (1).

17. Kujtime

by Ismail Kemal Bey.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, c1999Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 568.8 .I7 .A3 1999] (1). Checked out (1).

18. Te vertetat e fshehura : incidenti i kanalit te Korfuzit

by Milo, Paskal.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2010Availability: Items available for loan: Epoka University Library [KZ 638.A69 .M55 2010] (1).

19. Portreti i Dorian Greit

by Wilde, Oscar.

Publisher: Tirane : Toena, 2006Availability: No items available

20. Bolero ne vilen e pleqve : roman

by Kongoli, Fatos.

Publisher: Tirane : Botimet Toena, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PG 9621 .K639 .B65 2009] (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al