Your search returned 4 results. Subscribe to this search

|
1. 21 fshehtesite e suksesit, si te behesh miloner

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS&Artini, 2004Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HF 5386 .T8137 2004] (1).

2. Psikologjia e shitjes : rriteni shitjen me shpejt dhe me lehte se qe keni menduar ndonjehere

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtina : Elta BS, c2010Online Access: Table of contents only | Publisher description Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HF 5438.8 .P75 .T73 2010] (1).

3. Hajeni kete bretkose! : 21menyra fantastike per te ndaluar zvarritjen dhe per te arritur me shume ne me pak kohe

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS, c2008Online Access: Table of contents only | Publisher description Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 637 .P76 .T73 2008] (1).

4. Ndryshoni te menduarit tuaj, ndryshoni jeten tuaj : si te zbuloni potencialin tuaj per sukses dhe arritje

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2009Online Access: Contributor biographical information | Publisher description | Click here to access online Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 637.S8 .T634 2009] (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al