Your search returned 2 results. Subscribe to this search

|
1. The truth on Kosova

by Delvina, Sherif.

Publisher: Tirane : Eurorilindja Pub. House, 2003Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 2082 .D45 2003] (2).

2. E verteta mbi Kosoven dhe shqiptaret ne Jugosllavi

by Prifti, Kristaq. -- Instituti i Historise (Akademia e Shkencave e RPS te Shqiperise)

Publisher: Tirane : Akademia e Shkencave e RPS te Shqiperise, Instituti i Historise, 1990Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 2080.5 .A4 .E18 1990] (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al