Your search returned 11 results. Subscribe to this search

|
1. Ekspert i Marketingut : rrefimi mbi drejtorin e pergjithshem qe u be gjeniu i marketingut

by Trout, Jack.

Publisher: Prishtine : Elta BS, [2008]Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HF 5415 .13 .T735 2008] (1).

2. 21 fshehtesite e suksesit, si te behesh miloner

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS&Artini, 2004Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HF 5386 .T8137 2004] (1).

3. Murgu qe shiti ferrarin e vet : rrefim per permbushjen e endrrave dhe pushtimin e fatit tend

by Sharma, Robin S. (Robin Shilp).

Publisher: Prishtine : Elta BS, [2008]Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PR 9199.3 .S497 .M6 2008] (1).

4. Pushtimi i limturise

by Russell, Bertrand.

Publisher: Prishtine : Elta BS&Artini, 1996Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BJ 1481 .R75 1996] (1).

5. Shkolla e biznesit : per ata qe duan te ndihmojne te tjeret

by Kiyosaki, Robert T; Lechter, Sharon L.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HG 179 .K565 2009] (1).

6. Intelektualet

by Johnson, Paul.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2009Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HM 213 .J64 2009] (2).

7. Ligji i terheqjes : si mund ta bejme qe te funksionoje per ju

by Hicks, Esther; Hicks, Jerry.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2010Online Access: Table of contents only Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 1301 .H475 2010] (1).

8. Psikologjia e shitjes : rriteni shitjen me shpejt dhe me lehte se qe keni menduar ndonjehere

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtina : Elta BS, c2010Online Access: Table of contents only | Publisher description Availability: Items available for loan: Epoka University Library [HF 5438.8 .P75 .T73 2010] (1).

9. Kush ma ka levizur djathin? : Nje menyre e mahnitshme per ta perballuar ndryshimin ne pune e ne jete

by Johnson, Spencer.

Publisher: Prishtine : Elta BS, c2001Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 637 .C4 .J64 2001] (2).

10. Hajeni kete bretkose! : 21menyra fantastike per te ndaluar zvarritjen dhe per te arritur me shume ne me pak kohe

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS, c2008Online Access: Table of contents only | Publisher description Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 637 .P76 .T73 2008] (1).

11. Ndryshoni te menduarit tuaj, ndryshoni jeten tuaj : si te zbuloni potencialin tuaj per sukses dhe arritje

by Tracy, Brian.

Publisher: Prishtine : Elta BS, 2009Online Access: Contributor biographical information | Publisher description | Click here to access online Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BF 637.S8 .T634 2009] (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al