Your search returned 5 results. Subscribe to this search

|
1. Perceptimi i identitetit kombetar dhe fetar te shqiptaret e Turqise dhe te Maqedonise : studim psiko-social

by Musai, Musa.

Publisher: Shkup : Logos-A, c2006Availability: Items available for loan: Epoka University Library [DR 435.A43 .M87 2006] (1).

2. Religjioni : Konteksti shoqëror

by McGuire, Meredith B.

Edition: 5th ed. Publisher: Shkup, Maqedoni : Logos - A, c2002Availability: Items available for loan: Epoka University Library [BL 60 .M36 2007] (1).

3. Dizajnimi dhe zhvillimi i web-it : Koncepte bazë

by Dika, Zamir.

Publisher: Shkup, Maqedoni : Logos - A, c2007Availability: Items available for loan: Epoka University Library [TK 5105. 888. D55 2007] (1).

4. Fjalor shqip-turqisht dhe turqisht-shqip = Arnavutca-turkce ve turkce-arnavutca sozluk

by Korca, Myxhahid.

Edition: Bot. i 2-te. Publisher: Shkup ; Prishtine : Logos-A, 2009Other title: Arnavutca-turkce ve turkce-arnavutca sozluk.Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PG 9593 .K64 2009] (1).

5. Metoda e mesimit te gjuhes turke

by Camllek, Bilal.

Publisher: Shkup : Logos-A, 2009Other title: Merhaba; Merhaba : gramatika e gjuhes turke.Availability: Items available for loan: Epoka University Library [PL 139 .P784 2009] (3).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al