Your search returned 2 results. Subscribe to this search

|
1. Aspekte te se Drejtes se Biznesit ne Shqiperi

by .

Edition: 1stMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction Publisher: Tirane mediaprint 2013Availability: No items available Checked out (1).

2. Oasurite e Palujatshme dhe Sistemi i Regjistrimit ne Republiken e Shqiperise

by .

Edition: 1st edMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction Publisher: Tirane mediaprint 2015Availability: No items available Checked out (1).

Epoka University Library, Rr. Tiranë-Rinas,Km. 12 1039 Tirana, Albania
+355 4 2232 086| FAX +355 4 2222 117|library@epoka.edu.al