000 00667na a2200217 4500
001 5526
003 Milas
005 20140528154337.0
008 130702b tu 000 0
040 _aDLC
_cDLC
_dDLC
050 _aQA154
_b.K15 1955
082 _a512.9/042
090 _aQA 154 .K15 1955
100 _aKalnin, Robert. A.
245 _aKursi i Algjebrës :
_bTekst për Teknikumet /
_cRobert A. Kalnin
260 _aTiranë, Shqipëri.
_bMinistria e Arsimit dhe Kulturës
_c[1955]
300 _a285 p.
_c20 cm.
650 _aAlgebra.
906 _a7
_bcbc
_corignew
_d1
_eocip
_f19
_gy-gencatlg
991 _bc-GenColl
_hQA154
_i.G54
_p00035840035
_tCopy 1
_wBOOKS
999 _c3555
_d3555