000 00530nam a22001937a 4500
003 OSt
005 20190404141353.0
008 190404b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789928150165
040 _cDLCC
050 _aK 3275
_b.S54 2017
082 _21st
_aK 3275 .S54 2017
245 _aKodi i Familjes dhe Legjistlacioni Lidhur me Te
_bAlbJuris
250 _a1st
260 _aTirane
_bBotimet Juridike AlbJuris
300 _a205 pg
500 _aKodi i Familjes dhe Legjistlacioni Lidhur me Te
942 _2ddc
_cBK
999 _c7562
_d7562