000 00522nam a22001937a 4500
003 OSt
005 20190404145556.0
008 190404b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789928041364
040 _cDLCC
082 _21st
_aJF 51 .H18 2013
100 _4Ferdinand ELEZI
245 _aProvat penale dhe procesi i te provuarit
_bFerdinand Elezi
250 _a1st
260 _aTirane
_bEMAL
_c2013
300 _a327 pg
500 _aProvat penale dhe procesi i te provuarit - Ferdinand Elezi
942 _2ddc
_cBK
999 _c7572
_d7572